چه مانیتور هایی مناسب ما هستن؟چه فرقی دارن ؟ بهتره نسبت به استفادمون و درخواستمون از کدوم ها استفاده کنیم؟ با ما همراه باشید
فهرست مطالب
تاریخچه مانیتور
altoاولین نمایشگر توسعه یافته در 1973 که برای محاسبات استفاده میشد و دیگر پارامتر ها و جدایی از اولین نمایشگر باید گفت اولین کامپیوتر که موس کیبورد و اترنت در خود جا داد alto تا دهه ها نمایشگر ها از قابلیت لامپ تصویر استفاده میکردن البته قبل از altoکامپیوتر های دیگری بودن ولیAlto از نظر تجاری موفق نشد، اما تأثیر قابل توجهی در توسعه سیستم های کامپیوتری آینده داشت. در سال 1979، استیو جابز بازدیدی از Xerox PARC ترتیب داد، که طی آن پرسنل رایانه اپل در ازای این که زیراکس بتواند گزینه های سهام اپل را خریداری کند، نمایش هایی از فناوری زیراکس دریافت کردندپس از دو بار بازدید برای دیدن Alto، مهندسان اپل از این مفاهیم در توسعه سیستم های Lisa و Macintosh استفاده کردند.
یک سال پس از معرفی نمایشگر لمسی مقاومتی، سیستمهای کامپیوتری Apple I و Sol-20 معرفی شدند که به پورت ویدئویی داخلی برای نمایش خروجی ویدئو روی نمایشگر مجهز بودند.
در سال ۱۹۷۷، جیمز پی میچل فناوری نمایشگر LED را اختراع کرد اما تا 30 سال بعدش به راحتی در دسترس نبود
انواع نمایشگر
نمایشگر به عنوان اصلی ترین رابط ارتباطی ما با کامپیوتر و ماشین و نقش مهمی و میشه میگفت نقش اصلی را دارا است. جهان از اول به وجود امدن کامپیوتر تا الان تمام تلاش برای تقویت و هرچه بهتر کردن صفحه نمایش الان خیلی علم ها در تولید ساخت نمایشگر وجود دارهاما فناوریه اصلی و اولیه لامپ پرتوی کاتدی یا CRT است.
CRT چیست؟
نمایشگر لامپ اشعه کاتدی Cathode-Ray Tube اولین نوع نمایشگر بود که بیش از صد سال پیش به بازار عرضه شد. در این نمایشگرِ آنالوگ، نوعی تفنگ نوری، الکترونهای قرمز، آبی و سبز را به فسفرهای سطح کُروی نمایشگر پرتاب کرده و پیکسلهای رنگی ایجاد میکند. این تفنگ برای ایجاد تصویر، خط به خط تمام پیکسلها را با سرعت بالایی روشن میکند.
بزرگترین مشکل نمایشگرهای CRT، علاوه بر ابعاد بزرگ و وزن بالا، مصرف بالای برق و تولید حرارت زیاد آنها بود. این مشکلات باعث شد تا دانشمندان فناوری جدیدی به نام پلاسما را برای نمایشگرها توسعه دهند خیلی از شرکت ها تا دهه ها نمایشگر های لامپ تصویر داشتن با برند هایی مثل الجی سونی سامسونگ و دل
پلاسما
نمایشگر پلاسما Gas-Plasma Display
وعی از نمایشگر صفحهتخت است که سلولهای ریز زیادی بین دو صفحه شیشه، مخلوطی از گازهای نجیب را نگه میدارند. در واقع استفاده از لامپ فلورسنت، اساسِ فناوری نمایشگرهای پلاسما را تشکیل میدهد. هرکدام از سلولهای این نمایشگر، دو صفحهی شیشهای مجزا داشته که در فاصلهی میان آنها، گاز نئون وجود دارد.
این گاز در روند تولید پیکسل به صورت پلاسما در آمده و هنگام اتصال نمایشگر به برق با عبور جریان از آن، اتمها را به یون تبدیل میکند. گردش آزاد یونها و تعادل آنها با هم، تکانهای شدیدی در مقیاس نانو ایجاد میکند و در نهایت فسفرهای موجود در نمایشگر، از خود نور فرابنفش ساطع کرده و با ایجاد پیکسل، تصویر خروجی مورد نظر را نمایش میدهند؛ در واقع در این سیستم، هر پیکسل برابر با گروهی از فسفرهای قرمز و سبز و آبی است.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.فرکانس بالای تا ۶۰۰ هرتز، نمایش دقیق رنگها، کنتراست بالا و هزینهی پایین تولید پنلهای بزرگ، همه و همه از نقاط قوت نمایشگرهای پلاسما نسبت به نمایشگرهای CRT هستند، بااینحال، سه عامل مصرف بالای انرژی، فرایند مشکل ساخت تولید پنلهایی با رزولوشنهای بیشتر از 1080p و پدیدهی سوختگی باعث شد این دوره هم منسوخ بشه و فناوری جدیدی به نام LCD
LCD
نمایشگرهای کریستال مایعLiquid Crystal Display این نمایشگرها از دو لایهی شفاف پلاریزه با اختلاف زاویهی ۹۰ درجه تشکیل شدهاند که بین آنها مادهای به نام کریستال مایع قرار گرفته است. این ماده در سال ۱۸۸۸ اختراع شد و حالتی بین جامد و مایع دارد. هنگامی که مولکولهای کریستال مایع آرایش خاصی داشته باشند، میتوانند نور را از خود عبور دهند.این نور با عبور از شیشهی اول و فیلترهای رنگی به کریستال مایع میرسد و در صورت دریافت جریان مورد نیاز، با تغییر آرایش مولکولها، زاویهی تابش نور به نحوی تغییر پیدا میکند که از لایهی پلاریزه عبور کرده و رنگ تعریفشده را به نمایش در میآورد. نتیجهی این فرایند، روشنایی یکپارچهی تصاویر است و به علت ضخامت و سبکی مصرف کم کیفیت بالای آن ارزش خیلی زیادی داشت
LCD از دو لایهی پلاریزه روی هم تشکیل شده است که هر دو به شکلی پلاریزه شدهاند که نور به خوبی از آنها عبور میکند. یکی از لایهها (یا هر دو) از کریستالهای مایع ساخته شده و میتوان با اعمال ولتاژ جهت قرارگیری آنها را تغییر داد. اگر ولتاژ به نحوی اعمال شود که کریستالهای مایع لایهای نسبت به لایهی دوم در زاویهی ۹۰ درجه قرار گیرند، به نحوی که هیچ نوری از لایهها عبور نمیکند، ناحیهی مورد نظر تاریک نمایش داده میشود و رنگ مشکی ایجاد میشود.نمایشگرهای کریستال مایع، به خودی خود نور ساطع نمیکنند، این نمایشگرها کنترلکنندهی عبور نور هستند. کریستالهای مایع در واقع مولکولهای میلهای نازک کوچکی هستند که دوست دارند وقتی ولتاژی به آنها وارد میشود، هماهنگ حرکت کنند.
انواع مختلف پنل LCD
TN یا Twisted Nematic:قدیمیترین نوع پنل در نمایشگرهای کریستال مایع یا LCD است.در این مدل پنل ها درجه دید شما نسبت به صفحه نمایش غیر کند نور و شکل پیکسل ها تغیر میکند مروزه پنلهای TN، محبوبترین، رایجترین و ارزانترین پنلها در جهان بوده و تقریباً در تمام لپتاپها و اکثر مانیتورهای دسکتاپها یافت میشوند. پنلهای TN اولین نوع از پنلها برای نمایشگرهای صفحه تخت یا Flat-Screen بودند که به تولید انبوه رسیدند
پنل سوئیچینگ In-Plane Switching یا IPS:فناوری IPS را هیتاچی معرفی کردسامسونگ نیز مشابه این فناوری را با نام Plane to Line Switching) PLS) یا سوئیچینگ صفحه به خط در محصولات خود به کار میبرد؛ علاوه بر این دو، شرکتی چینی به نام AUO فناوری مشابهی با نام AHVA یا زاویه فرادید پیشرفته (Advanced Hyper Viewing Angles) را معرفی کردلاشها برای تولید و نمایش طیف وسیعتری از رنگها و داشتن زوایای دید بهتر به تولید پنلهای IPS منجر شد که دومین پنل محبوب امروزی است. در سال ۱۹۹۶ هیتاچی پنل IPS را معرفی کرد. در این پنل دیگر خبری از معایب پنل TN نبود و محدودیتهایی مانند ناتوانی در نمایش طیف گستردهای از رنگها و زاویهی دید محدود را نداشت.
پنل چیدمان عمودیVertical Alignmen یا VA:سامسونگ از این فناوری با نام SVA یا Super Vertical Alignment در محصولات خود استفاده میکند. شرکت AUO نیز مشابه این فناوری را با نام AMVA یا چیدمان عمودی چند دامنهی پیشرفته Advanced Improved Viewing Anglesمعرفی کرده است.نوعی فناوری پنل LED (شکلی از LCD) محسوب میشود که بهترین کنتراست و عمق تصویر را در بین پنلهای TN و IPS ارائه میدهد، بااینحال این پنل طولانیترین زمان پاسخدهی را در بین پنلها دارد.
هر سه فناوری بالا در نمایشگرهای LCD استفاده میشوند
LED
Light-Emitting Diode Display وعی نمایشگر صفحهتختِ سبک هستند که عمق کمی دارند. این نمایشگرها همان LCDهای سابق هستند که ساختار مشابهی با آنها دارند، اما از فناوری متفاوتی برای تابش نور پسزمینه استفاده میکنند. در LEDها برای تولید نور، بهجای لامپ فلورسنت از سیستم نورافشانی LED و به جای سیستم بک لایت یکپارچه برای نوردهی پیکسلها از لامپهای LED استفاده میشود.ر نمایشگرهای مجهز به دیودهای ساطعکنندهی نور، با استفاده از قابلیت تیرگی موضعی، نور نمایشگر بهتر کنترل شده و تصاویر تیره با وضوح بالاتری دیده میشوند. طول عمر بالا، ضخامت کمتر و مصرف بهینهی ۴۰ درصدی برق در این نمایشگرها نسبت به LCDها از عوامل برتری LEDها به شمار میروند. درواقع LED همان LCD است که نور پسزمینهی آن به جای لامپ فلورسنت توسط لامپهای LED تأمین میشود و نام درست آن نیز LED Backlit LCD است که به اختصار LED شناخته میشود.
OLED
Organic Light Emitting Diode فناوری دیگری برای پنلها است که روزبهروز بیشتر گسترش مییابد و محبوبیت بالایی نیز دارد. فناوری بهکاررفته در OLEDها با فناوری پنلهای LCD تفاوت زیادی دارد. این پنلهای OLED با فناوری تابشی الکتریکی تصاویر را نمایش میدهند، به این معنی که هر پیکسل جداگانه با دریافت سیگنال الکتریکی، نورِ رنگی ساطع میکند و به نور
نمایشگرهای مجهز به دیودهای ساطعکنندهی نور ارگانیکOrganic Light-Emitting Diode Display یا OLEDها جدیدترین فناوری در دنیای نمایشگرها هستند که در سالهای اخیر در دستگاههای زیادی استفاده میشوند. این فناوری درحالحاضر بهعنوان پیشرفتهترین و کاملترین فناوری ساخت نمایشگر در دنیا شناخته میشود و از LEDهای ارگانیک بسیار کوچکی استفاده میکند که در صورت دریافت الکتریسیته، نور رنگی ساطع میکنند. میلیونها LED کوچک در نمایشگرهای OLED میتوانند با استفاده از فناوری تابشی، به تنهایی و به صورت مستقل از هم رنگ خاصی تولید کنند. این LEDها با روشن و خاموش شدن، رنگ مشکی را در عمیقترین حالت ممکن نمایش میدهند و کنتراست بسیار بالایی تولید میکنند.
میزان توانایی تولید رنگ مشکی در هر نمایشگر، از مهمترین عوامل تعیینکننده در کیفیت تصویر آنها است و OLEDها با کمک فناوری ساخت خود، بهتر از هر نمایشگر دیگری میتوانند رنگ مشکی را نمایش دهند.
پسزمینه نیازی ندارد. ازآنجاکه پنلهای OLED میتوانند وضعیت تکتک پیکسلها را از روشن به خاموش تغییر دهند، رنگ مشکی را عمیقتر و یکنواختتر نمایش میدهند و دیگر در اطراف اجسام روشنایی دیده نمیشود. علاوهبراین، پنلهای OLED زوایای دید وسیع را با کیفیتی چشمگیر ارائه میدهند و زمان پاسخگویی آنها نیز تقریباً آنی است.
AMOLED
حرف O در OLED مخفف Organic است و به لایههای نازک مواد آلی بین دو رسانا در هر LED اشاره دارد که پس از اعمال جریان، نور تولید میکند؛ در AMOLED دو حرف اول (AM) نشاندهندهی استفاده از Active Matrix یا همان فناوری ماتریس فعال است. در واقع AMOLED از فناوری OLED با ماتریس فعال و ترانزیستور فیلم نازک (TFT) استفاده میکند.
یکی دیگر از اصطلاحاتی که با آن مواجه خواهید شد Super AMOLED است که اصطلاح بازاریابی سامسونگ برای نمایشگری است که به جای قرار دادن لایهای جداگانه در بالای پنل، صفحهنمایش لمسی خازنی را مستقیماً در نمایشگر قرار میدهد و محصول نهایی نمایشگری نازکتر خواهد بود. برای آشنایی بیشتر با نمایشگرهای لمسی خازنی، ابتدا خیلی مختصر دربارهی نمایشگرهای لمسی توضیح میدهیم. امروزه بیشتر پنل های گیمینگ و تلویزیون های هوشمند از این پنل جدید استفاده میکنن
QLED
فناوری QLED یا QD-LED در واقع ترکیبی به دست آمده از Quantom Dot + LED = QLED است. سامسونگ بهعنوان بزرگترین تولیدکننده تلویزیون در سطح جهان، نخستن بار در CES 2017 تلویزیونهایی با نام QLED را به جهانیان معرفی کرد.
QLEDها درواقع LCDهایی هستند که اولین بار توسط سامسونگ توسعه داده شدند و از تکنولوژی نقاط کوانتومی برای بالا بردن کیفیت تصاویر استفاده میکنند. در این نمایشگرها ابعاد ذرات کوانتوم دات، طول موج نور ساطع شده از آنها را تعیین میکند و در نسل سوم آنها ذرات کوانتوام دات به کار رفته به هستههای آلیاژ فلزی جدید و بدنهی فلزی مجهز شدهاند. به ادعای سامسونگ، QLEDها نسبت به نمایشگرهای دیگر، روشنایی بیشتری تولید میکتند و رنگ مشکی را عمیقتر نمایش میدهند، چراکه نقاط کوانتومی درمعرض تابش نور قرمز، رنگهایی روشنتر و با طول موجی خاص تولید میکنند که برای استفاده در LCDها ایدهآل است.
در QLEDها برخلاف OLEDها، CRTها و نمایشگرهای پلاسما، از فناوری انتقالی به جای فناوری تابشی استفاده میشود. در فناوری تابشی یا ساطعکننده (Emissive) نور از ابتدا بهصورت رنگی تابیده میشود و به عبور از فیلتری خاص برای به تولید رنگ نیازی نیست؛ بااینحال در فناوری انتقالی (Transmissive) نورِ بیرنگِ زمینه با عبور از فیلتری از جنس کریستال مایع، به خود رنگ میگیرد. تلویزیونهای QLED مانند LCDها از این فناوری استفاده میکنند؛ با این تفاوت که با استفاده از غشائی از نقاط کوانتومی، دقت رنگ و روشنایی آنها بهبود پیدا میکند.
4K 8K
عبارت ساده، UHD مخفف Ultra High Definition است و وضوح 4K نوعی از وضوح UHD است.
مارکهای مختلف از عبارات مختلفی برای گفتن همین موارد استفاده میکنند، مانند تلویزیونهای Ultra HD، تلویزیون 4K، تلویزیون Ultra High Definition و تلویزیون 4K UHD. با گذشت زمان، صنعت تلویزیون عبارت “4K” را برای مصرفکنندگان راحتتر و شهودیتر پیدا کرد و شروع به استفاده بیشتر و بیشتر از آن کرد. امروزه بیشتر تولیدکنندگان و توزیعکنندگان از اصطلاح تلویزیون 4K یا تلویزیون 4K UHD استفاده میکنند. به تازگی، نوع دیگری از تلویزیون UHD در بازار حضور پیدا کرده است: تلویزیون 8K
لویزیون 8K تلویزیونی است که دارای صفحه نمایش با 7،680 پیکسل افقی و 4،320 پیکسل عمودی و در کل تقریبا 33 میلیون پیکسل است. “K” در 8K مخفف Kilo (1000) است، به معنای تلویزیونی که به وضوح افقی در حدود 8000 پیکسل دست یافته است.
تلویزیون 8K تلویزیونی با بالاترین وضوح است که اخیراً در بین تلویزیونهای UHD (کیفیت فوقالعاده بالا) منتشر شده است. با چهار برابر پیکسل بیشتر نسبت به تلویزیون 4K – نوع دیگری از تلویزیونهای UHD – تلویزیون 8K است که در آن وضوح کیفیت تصویر واضحتر ، دقیقتر و با جزئیات بیشتر است. این امر به این دلیل است که در تلویزیونهای 8K پیکسلها آنقدر کوچک هستند که حتی از نزدیک هم نمیتوان آنها را تشخیص داد، و این باعث میشود تصاویر دارای جزییات بسیار زیاد همچون واقعیت دیده شوند
مانیتورها
مانیتور بهعنوان دستگاهی خروجی برای نمایش اطلاعات و دادههای تصویری کامپیوتر شناخته میشود؛ در واقع مانیتور اطلاعات گرافیکی را پردازش نمیکند و انجام این وظیفه بر عهدهی واحد پردازندهی گرافیکی یا GPU است؛ مانیتور تنها وظیفهی نمایش اطلاعات گرافیکی به کاربر را بر عهده دارد.
مانیتورها برخلاف تلویزیونهای خانگی از نمایشگر با ابعاد کوچکتر و تراکم پیکسلی بالاتری استفاده میکنند؛ تراکم پیکسلی به میزان پیکسلهای موجود در هر اینچ از نمایشگر گفته میشود و عواملی مانند ابعاد صفحهنمایش و رزولوشن، تأثیر مستقیمی روی افزایش یا کاهش آن دارند.
درست مانند تلویزیونهای خانگی، مدلهای اولیه مانیتورها نیز از فناوری لامپهای پرتوی کاتودی یا CRT استفاده میکردند و علاوه بر صفحهای با پوشش فلورسنت به ابزاری برای شتابدهی و کانونی کردن اشعهی الکترون مجهز بودند. نمونههای اولیه تلویزیونها و مانیتورها، مونوکروم یا تکرنگ بودند و در سه مدل محدب یا کروی، مسطح یا فلت و مقعر یا استوانهای عرضه میشدند
مانیتور های گیمینگ
سته به قدرت کامپیوتر گیمینگ شما، مانیتور یا نمایشگری که انتخاب میکنید میتواند بسیار متفاوت باشد. شاید بتوان بازیهای میانرده را در نمایشگرهای پایینرده بهراحتی اجرا کرد، اما این نمایشگرها دیگر برای اجرای بازیهایی با گرافیکهای پیشرفتهتر مناسب نیستند؛ چراکه این نمایشگرها توان و قدرت اجرای بازیهای مدرن را دارند، اما از سختافزار تخصصی مورد نیاز برای بازیهایی با وضوح HDR یا نرخ فریم بالا، بهره نمیبرند.
هنگام خرید قطعات و سختافزار کامپیوتری دقت داشته باشید که نمایشگر و واحد گرافیکی باید همیشه با هم متناسب باشند. خرید مانیتور 4K بدون سختافزار متناسب با آن، اساساً آن نمایشگر را به مانیتوری با قابلیت پخش 1080P تبدیل میکند. همین امر در مورد گرافیک سیستم نیز صادق است؛ شما میتوانید بهترین مانیتور روی کرهی زمین را بخرید، اما اگر گرافیک سیستمتان تنها قابلیت نمایش رزولوشن 1080P را داشته باشد، هرگز از آن نمایشگر، بازده رضایتبخشی را دریافت نخواهید کرد.
انواع مانیتور های گیمینگ
مانیتور ASUS ROG STRIX XG258Q
برای گیمرها، مانیتور فقط یک صفحه نمایش ساده نیست، بلکه دروازهای است برای ورود به دنیای شگفتیها، نبردهای سخت و جلوه های بصری نفس گیر. مانیتور ROG Strix XG258Q به گونهای طراحی شده تا در هیچ زمینهای کم و کسری نداشته باشد. با نرخ تازه سازی 240 هرتز، سازگاری با G-SYNC و نورپردازی Asus Aura RGB، این مانیتور 24.5 اینچی Full HD تجربه گیمینگ شما را به سطح دیگری میبرد.
مانیتور ROG Strix XG258Q برای گیمرهایی که به دنبال بالاترین تجربه بصری هستند مانند ستاره میدرخشد. صفحه 24.5 اینچی فول اچ دی این مانیتور با ارائه نرخ تازه سازی 240 هرتز، پردازش دقیق و شفاف تک تک فریمها را تضمین میکند. دیگر می توانید با مشکل موشن بلور و جمع شدن اشک خداحافظی کنید.
سازگاری با G-SYNC و FreeSync Premium
با G-SYNC و تکنولوژی FreeSync Premium، مانیتور ROG Strix XG258Q تجربهای بی نظیر و بدون خستگی چشم برای گیمینگ ارائه میدهد. نرخ تازه سازی متغیر(VRR) آن به صورت پیش فرض فعال شده و صرف نظر از نوع کارت گرافیگ، خاطرنشان میکند که گیم پلی شما نرم و روان باقی میماند.
نرخ پاسخگویی 1میلی ثانیه
این مانیتور با نرخ پاسخگویی فوق سریع 1 میلی ثانیه، موشن بلور را به کلی نابود و برای کاربر امتیاز برتری گیمپلی فوق روان را فراهم میکند. چه درحال تجربه یک شوتر سریع باشید یا چه درحال گشت و گذار در یک بازی جهان باز، این مانیتور تضمین میکند که همیشه یک قدم جلوتر هستید.
نورپردازی ASUS Aura RGB
گیمینگ فقط درمورد آن چیزی که در درون صفحه نمایش اتفاق میافتد نیست، بلکه تجربهای است که شما را عمیقا درگیر میکند. سری مانیتورهای ROG Strix XG با تعبیه نورپردازی Aura RGB در پشت خود، با رعایت استانداردهای زیباشناسی ظاهری دلنشین و گیرا برای گیمرها ارائه میدهند. نورهای قابل تنظیم Aura، فضای گیمینگ را باب میل شما و منحصر به فرد میسازد.
مانیتور 34 اینچ گیمینگ گیم مکس GMX34CKXQ
مانیتور گیمینگ GMX34CKXQ گیم مکس
با پنل فوق عریض QHD و تفکیک پذیری 1440×3440 ، خود را در یک تجربه بازی شگفت انگیز غرق کنید!
برای یک ماجراجویی باورنکردنی آماده شوید تا رنگ باختن مرزهای بین واقعیت و تخیل را تجربه کنید.
GMX34CKXQ یک ماشین اکشن باورنکردنی است که برای بالاترین سطح عملکرد با یک طراحی چشمگیر ساخته شده است. با فرمت 21:9 می توانید خود را در یک صفحه 34 اینچی در جهان بازی غوطه ور کنید.
این مانیتور ویژگی های فنی قابل توجهی بهره میبرد، مانند پشتیبانی از نمایش HDR400 ، زمان پاسخدهی 1 میلی ثانیه، نرخ بازیابی 144 هرتز، سازگاری همسان با Nvidia G-Sync, AMD Free Sync و غیره،
یک ریگ جنگی توقف ناپذیر را تداعی میکند. پس از حالا برای جشن پیروزی های باشکوه خود مهیا شوید!
پنل VA تا 125٪ فضای رنگهای RGB رتا افزایش داده و مشکی تیره تری را ارائه میدهد، همچنین این مانیتور به دلیل مهندسی دقیق انحنای صفحه نمایش خمیده،
قابلیتهای محافظت از بینایی و ساختار تنظیمی ارگونومیک آسودگی شما و ایمنی چشمهایتان را تضمین میکند.
مانیتور Corsair FLEX 45WQHD240
با مانیتور Corsair Xeneon Flex برای یک سفر شگفت انگیز و منحصربفرد به دنیای گیمینگ آماده شوید، سفری که هرگز تجربه نکردهاید. به عنوان اولین مانیتور گیمینگ OLED 21:9 با قابلیت انعطاف پذیری، این غول تکنولوژی پابه عرصه گذاشته تا با قابلیتهای شگفتانگیز و کیفیت خیرهکنندهاش تجربه گیمینگ شما را متحول کند.
صفحه نمایش بزرگ 45 اینچ OLED
Xeneon Flex با یک صفحه نمایش 45اینچی به بازار عرضه شده که آن را برای گیمینگ، تولید محتوا و سرگرمی فوق العاده میسازد. نسبت تصویر 21:9 تجربهای عریض و عمیق را برای کاربر تضمین میکند و در عین حال، رزولوشن 3440 x 1440 تصاویری باکیفیت خیره کننده ارائه میدهد. چه در برای گشت و گذار در دنیاهای مجازی و چه در برای ویرایش ویدیو، صفحه نمایش ژنونفلکس همراه شما خواهد بود.
انعطاف پذیری، طوری که هرگز تجربه نکردید
با پیش قدم شدن در طراحی مانیتورهای گیمینگ، ژنونفلکس انعطافپذیری فوق العادهای ارائه میدهد. این مانیتور با شعاع منحنی تا 800R در تنظیم درجه خمیدگی مانیتور، آزادی عمل زیادی به شما میدهد. همچنین این انعطافپذیری نوآورانه، برای شما اجازه ایجاد یک زاویه دید بینقص را فراهم میآورد.
نرخ تازه سازی بینظیر 240هرتز
برای گیمرهای حرفهای، نرخ تازه سازی 240هرتزی ژنون فلکس قائده بازی را تغییر میدهد. این پایان کار نیست و کورسیر در این مانیتور، با سرعت پاسخگویی برق آسای 0.03 میلیثانیه، نمایش تکبهتک فریمها را با دقت و سرعت تمام تضمین میکند. با هرگونه تاریِ تصویر خداحافظی کرده و به یک تصویر روان و بینقص سلام کنید.
مراقبت از چشمها
مانیتور ژنونفلک با فنآوری Flicker-free، نه تنها تجربهای تازه از بازی ارائه میدهد بلکه هم از پنل OLED و هم از چشمان شما محافظت میکند. وقت آن رسیده که با مشکل فلیکر شدن تصویر خداحافظی کنید و دیگر در ماراتنهای گیمینگ دچار خستگی چشم نشوید. به لطف این تکنولوژی تایید شده توسط آزمایشگاه TÜV Rheinland، از ساعتهای طولانی گیمینگ بدون خستگی چشم لذت ببرید.
مانیتور GPLUS L328 QN
جی پلاس
امروزه برای هر نوع از کارهایی که با سیستمهای کامپیوتری انجام میدهیم،
یک مانیتور در رسته کاری مخصوصی ارائه شده است. مانيتور مخصوص بازی جی پلاس مدل GGM-L328QN
سايز 32 اينچ یکی از مانیتورهایی است که مخصوص بازی طراحی شده و مورد استقبال قرار گرفته است.
با این مانیتور میتوان حتی به ادیت فیلم و تصویر و کارهای عکاسی هم پرداخت.
این مانیتور با صفحه نمایش منحنی دارای رزولوشن QHD بوده و میتواند تا 16.7 میلیون رنگ
را تشخیص و شناسایی،پردازش، تفکیک و نمایش دهد.
این مانيتور دارای پورتهای متعددی از قبیل HDMI و DisplayPort و همچنین جک هدفون است
که توانسته دسترسی و اتصال را بسیار آسانتر کند. تصاویری که این مانیتور نمایش میدهد کالیبره است
و این بدینمعنا است که رنگ تصاویر بسیار نزدیک به دنیای واقعی است.
همچنین برای این مانیتور یک پورت USB جهت بروزرسانی تعبیه شده است.
مزیت این مدل نسبت به مدل قدیمیتر خود یعنی GGM-L327QN امکان تنظیم ارتفاع و طراحی زیباتر آن است.
سخن پایانی
مانیتور های گیمینگ مانیتور های قوی هستن که ساخته شدن برای ساعت ها بازی ما تلاشمون کردیم در این مقاله خیلی جامعه و خیلی کامل توضیح بدیم و کمکی برای شما باشیم که انخابی عالی و دقیق کنید مانیتور گرون حتما مانیتوری که برای شما ساخته شده نیست و مانیتور ارزون هم همینطور شما باید طبق نیاز و قدرت مالی و نیاز خواسته ایی که دارید انتخاب کنید